Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Depay is een groot voorbeeld voor hem, dat kon ik gelukkig regelen'

Laatste update:

Galásek voelde mee met de stafleden van het Nederlands elftal na de eliminatie in Boedapest. Hij kent verschillende mensen daaruit nog uit zijn periode als speler van Ajax. "Ik wilde ze natuurlijk nog even spreken, maar ik was eigenlijk ook met een opdracht naar ze toe gestuurd", zo benadrukt de rechterhand van bondscoach Jaroslav Silhavy in gesprek met de NOS. "Onze middenvelder Tomas Soucek wilde namelijk heel graag een shirt hebben van Memphis Depay, een groot voorbeeld voor hem. Dat kon ik gelukkig voor hem regelen."

Meer: Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje | Koeman laat smaakmaker thuis: ‘Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien’

De voormalig middenvelder van onder meer Ajax en Willem II spreekt van een 'magische avond' voor de Tsjechen in Boedapest. "Absoluut. Dit is heel bijzonder voor ons", aldus de Tsjechische coach, die uiteindelijk een Nederlands woord weet te vinden om de stunt van zijn land op het EK te omschrijven. "Kippenvel! Dat is het: de hele avond kippenvel. Ik kan het bijna niet geloven. Ik ben zó blij dat we dit voor elkaar hebben gekregen."

Galásek is dolblij dat het strijdplan van Tsjechië goed uitpakte in de Puskás Aréna. Na de rode kaart voor Matthijs de Ligt in de tweede helft werd met een overtal de klus geklaard door doelpunten van Tomas Holes en Patrik Schick. "Nederlanders kunnen natuurlijk ontzettend goed voetballen, maar we wisten dat er kansen zouden liggen als we hun spel konden ontregelen." In de kwartfinale van het EK in Baku wacht zaterdag de ontmoeting met Denemarken.

UEFA European Championship
Nederland
0 - 2
Tsjechië

Meer nieuws

Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
1
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
2
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
32
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties