Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Derde club uit Eredivisie toont interesse in Feyenoord-aankoop Van den Belt'

Laatste update:

Fortuna heeft nog geen concreet voorstel op tafel gelegd, maar de verwachting is dat de club uit Sittard zich spoedig zal melden in De Kuip. Trainer Danny Buijs wil zijn ploeg in januari in elke linie versterken en ziet Van den Belt als een serieuze kandidaat voor zijn plannen.

Excelsior hoopt Van den belt op huurbasis over te kunnen nemen van Feyenoord, waar het contract van de 22-jarige middenvelder doorloopt tot medio 2027. Feyenoord weet inmiddels van de belangstelling van de stadgenoot, al is het nog niet tot een akkoord gekomen. De interesse bestaat echter nog steeds, zo benadrukt 1908.nl.

Vitesse wil de middenvelder eveneens voor vijf maanden huren van Feyenoord, zo werd vorige week bekend. De Kralingers willen hierdoor haast maken met de tijdelijke komst van de geboren Zwollenaar. Het is nog onbekend hoe Van den Belt zelf aankijkt tegen de belangstelling van Excelsior.

Feyenoord is bereid om mee te denken met Van den Belt en hem eventueel te laten gaan. De regerend landskampioen weigert echter om de aanwinst van afgelopen zomer zomaar te laten gaan. Aanbiedingen zullen dus kritisch tegen het licht worden gehouden.

Geen goede start
Van den Belt maakte ruim een halfjaar geleden de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord, dat ruim 800.000 euro voor hem neerlegde. De eerste maanden in De Kuip zijn echter geen succes gebleken voor de nog jonge controleur, die ook als verdediger inzetbaar is.

De zomeraankoop werd tot dusver pas in vijf wedstrijden, verdeeld over de Eredivisie, Champions League en Johan Cruijff Schaal, gebruikt door trainer Arne Slot. Van den Belt sloot de eerste seizoenshelft af met een totaal van 72 speelminuten.

Van den Belt brak als profvoetballer door bij PEC, waar hij in september 2020 debuteerde in de hoofdmacht. Hij groeide al snel uit tot een vaste waarde op het middenveld en dwong met zijn goede spel een transfer af richting Feyenoord.

Zie jij Thomas van den Belt slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
25
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties