Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart ziet absolute uitblinker bij Oranje: 'De Polen zijn bang voor hem'

Laatste update:

Piotr Zielinski slingerde een hoekschop voor het doel, waar Adam Buksa tussen Denzel Dumfries en Virgil van Dijk in raak kopte achter de kansloze Verbruggen: 1-0.

Vlak voor het half uur was het alsnog raak voor Oranje. Gakpo dribbelde richting randje zestien en zag zijn inzet dusdanig van richting veranderd worden door Bartosz Salamon, dat Wojciech Szczesny kansloos was: 1-1.

"Het Nederlands elftal speelt eigenlijk gewoon een heel goede eerste helft en creëert kansen bij de vleet, maar dan loop je heel snel tegen die tegengoal aan", concludeert Pierre van Hooijdonk bij de NOS.

Van der Vaart sluit zich aan bij zijn collega, en ziet zeker één grote uitblinker: Gakpo. "Heel gevaarlijk, elke aanname vooruit. Hij zoekt iemand op en je ziet dat ze gewoon angst voor hem hebben. Hij staat meteen van: ik ga je pakken."

"Zoveel dreiging, techniek, rust. Hij zat er meteen lekker in. Constante dreiging, heerlijk. Volgens mij zei Koeman: 'Blijf hem zoeken, blijf hem zoeken'", aldus Van der Vaart.

Meer nieuws

Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
20
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
53
Koeman wijst hoofdschuldigen aan na Nederland - Oostenrijk: 'Als kip zonder kop'
62
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
139
Engeland stelt zwaar teleur maar wint wel Groep C; Slovenië naar achtste finale
66
Bizar: Denemarken pakt op basis van kwalificatieranking tweede plaats in Groep C
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties