Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie

Laatste update:

Coonen werd vorig jaar augustus aangesteld door PEC Zwolle na het plotselinge vertrek van Marcel Boudesteyn. Toen al was bekend dat de voormalig hoofdscout en zaakwaarnemer de honneurs slechts tijdelijk zou waarnemen.

Inmiddels is bekend waar de voorkeur van PEC naar uitgaat en is Hamstra naar voren gekomen als belangrijkste kandidaat. Zelf wil hij daar niets over kwijt. "Dat is te voorbarig", is zijn korte reactie tegenover de regionale krant.

Hamstra sprak een duidelijke ambitie uit toen hij vorig jaar vertrok bij Ajax. "Het is mijn streven om technisch directeur te zijn en hiermee eindverantwoordelijk en die optie is er niet bij Ajax. Dat is voor mij de aanleiding om te besluiten eerder te vertrekken", zei hij.

Toen Hamstra drie jaar geleden naar Ajax kwam was dat om nauw samen te werken met Marc Overmars en een deel van zijn werk bij de jeugd, Jong Ajax en de scouting over te nemen. Na het vertrek van Overmars werd hij samen met Klaas-Jan Huntelaar medeverantwoordelijk voor het technisch management.

Ajax besloot de organisatie anders in te richten en stelde Sven Mislintat aan als nieuwe directeur voetbalzaken. Huntelaar legde in oktober zijn werkzaamheden bij Ajax neer vanwege een burn-out. In juni verlengde hij zijn contract als technisch manager.

Hamstra kan bij PEC nauw samen komen te werken met een oude bekende. In zijn tijd bij sc Heerenveen was hij verantwoordelijk voor de aanstelling van Johnny Jansen, de huidige hoofdtrainer bij de Overijsselse Eredivisionist.

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
22
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
37
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties