Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Directe promotie kan Cambuur bijna niet ontgaan; Go Ahead blijft winnen

Laatste update:

SC Cambuur - Telstar 3-1
Direct van het eerste fluitsignaal liet de ploeg van De Jong geen twijfels bestaan over de intenties, daar Issa Kallon, overigens zonder succes, voor het eerste gevaar van de wedstrijd zorgde. Enkele minuten later deed ook Ragnar Oratmangoen een duit in het zakje, maar zijn inzet werd ternauwernood gekeerd door de rechtervoet van doelman Jasper Schendelaar. In de elfde speelminuut moest de sluitpost van Telstar echter alsnog capituleren. Na een fraaie dieptepass van Doke Schmidt legde Jarchino Antonia de bal terug op de rand van het zestienmetergebied, waar Robin Maulun klaarstond en succesvol afdrukte: 1-0.

De volgende treffer liet niet lang op zich wachten. Robert Mühren kreeg het leer voor zijn voeten nadat Farouq Limouri en Niels van Wetten op onhandige wijze mistastten. De topscorer bleef ijzig kalm en maakte met een technisch begaafde stiftbal zijn 26ste treffer in de 26ste wedstrijd van het seizoen. Hoewel Telstar dankzij een fraaie steekbal van Redouan El Yaakoubi en dito afronding van Rashaan Fernandes nog wel wat terugdeed, kwam Cambuur geen moment in de problemen. De beslissing viel na een klein uur spelen, toen Antonia met een bekeken bal de 3-1 eindstand op het scorebord zette.

TOP Oss - Go Ahead Eagles 0-4
Go Ahead Eagles kende een sterke fase voor rust en zag die beloond worden met een doelpunt. Bas Kuipers zette de bal vanaf links voor, waarna Jacob Mulenga zijn voet daar op een meter of elf van het doel tegen zette: 0-1. Twee minuten na rust maakten de Deventenaren hun tweede van de avond. TOP Oss slaagde er niet in om de bal uit het eigen strafschopgebied te schieten, waardoor Antoine Rabillard in balbezit kwam. De rechterspits kapte Rick Stuy van den Herik uit en schoot van dichtbij binnen: 0-2.

Negen minuten later gooide Go Ahead de wedstrijd op slot. Mulenga kopte de bal door naar Giannis-Fivos Botos, die in zijn vrije doortocht stuitte op Bo Geens. De rebound werd opgepikt door Rabillard, die simpel tekende voor zijn tweede treffer: 0-3. Het slotakkoord was voor Botos, die de bal eerst door de benen speelde bij Jan Lammers en vanbuiten de zestien binnen krulde: 0-4.

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
2
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
24
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
12
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties