Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doekhi kan Union Berlin al na één jaar verlaten: drie clubs tonen interesse

Laatste update:

Dat Napoli interesse in Doekhi heeft, was al langer bekend. Zijn zaakwaarnemer, Seraino Dalgliesh, zei twee dagen geleden in een interview met het Italiaanse CRC dat hij zeker wist dat zijn cliënt op de lijst staat bij de Italiaanse kampioen. Ook zei hij dat Doekhi een optie in de Bundesliga, en een optie in Engeland heeft. Welke clubs dat zijn, maakte hij toen niet bekend. Voetbal International weet nu dat West Ham de club uit Engeland is, en voegt AS Roma aan dat lijstje toe.

De in Rotterdam geboren Doekhi werd door Union transfervrij overgenomen van Vitesse, dat hem voor 250.000 euro overnam van Ajax. In Arnhem kwam hij tot 140 duels voor de club, waarin hij 5 doelpunten maakte en 2 assists gaf. Hij speelde zich met deze statistieken in de kijker van Union, waarmee hij vorig jaar in zijn voormalig werkgever Ajax uitschakelde in de tussenronde van de Europa League.

In Berlijn komt de mandekker ook steeds vaker tot scoren. Hij kwam afgelopen voetbaljaargang 36 wedstrijden in actie voor zijn club en maakte daarin 6 doelpunten. Ook was hij weer tweemaal aangever bij een doelpunt. Mede dankzij deze inspanningen eindigde Union op een knappe vierde plaats, wat de club verzekerde van Champions League-voetbal. Met dit gegeven hoeft Doekhi de club dus niet te verlaten om in het miljardenbal uit te komen volgens seizoen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties