Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelpuntenviering zorgt voor veel commotie: 'Ga dan vechten in een UFC-kooi'

Laatste update:

Maupay juichte bij het maken van zijn honderdste doelpunt in zijn profloopbaan door met denkbeeldige dartpijlen te gooien. Het is de celebration van Maddison, die hierop besloot de Franse aanvaller op te zoeken. Wat volgde was een ongemakkelijke omhelzing, waarbij de spelers elkaar hard in de nek knepen.

Na afloop vertelde Maddison tegenover TNT Sports wat hij Maupay in zijn oor fluisterde. "Ik zei tegen hem dat hij de afgelopen jaren niet genoeg doelpunten heeft gescoord om zijn eigen viering te hebben. Daarom moest hij die van mij kopiëren."

Middels een post op Instagram deelde Maddison vervolgens nog een sneer uit richting zijn collega. De middenvelder van Tottenham postte een foto van Maupay met de tekst: "A short story... COYS!"

Tottenham won uiteindelijk in eigen huis met 3-2 van Brentford, waardoor het enigszins logisch is dat Maddison zijn gram probeerde te halen. Maupay kon het echter niet laten om te reageren onder de post van de middenvelder van the Spurs.

"Die doelpuntenviering had ik misschien niet zo vroeg moeten doen. Jammer dat we niet konden winnen. In ieder geval heb ik meer doelpunten gemaakt en minder degradaties beleefd in mijn carrière dan James Maddison", refereerde hij aan Maddisons degradatie met Leicester City van afgelopen seizoen.

Spurs-manager Ange Postecoglou is niet bepaald blij dat Maddison zich liet kennen na het provoceren van Maupay. "Dat is niet wie we zijn. We waren meer aan het praten met de scheidsrechter dan dat we aan het voetballen waren. De viering van Maupay? Ik ben er geen fan van. Ik hou niet van bravoure, je aan mensen opdringen. Als je zo stoer bent, zowel hun spelers als mijn spelers, ga dan vechten in een UFC-kooi. Dan zullen we zien hoe dapper ze zijn."

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
53
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties