Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donny van de Beek terug naar Ajax? 'Ik zou dat helemaal niet gek vinden'

Laatste update:

Indien Eintracht Frankfurt besluit de optie tot koop te laten varen, keert Van de Beek komende zomer terug naar Manchester. Op Old Trafford ligt de negentienvoudig international van Oranje nog tot medio 2025 vast.

Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Van de Beek op 9 miljoen euro, waardoor een terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA niet meer zo onwaarschijnlijk lijkt als in een eerder stadium.

Presentator Pim Sedee heeft op 'verschillende sites' gelezen dat Van de Beek in beeld zou kunnen komen bij Ajax. Journalist Mike Verweij bevestigt dat nieuws niet, maar denkt wel mee. "Dan zou dat in een soort revalidatietraject moeten zijn, want Donny van de Beek heeft heel lang weinig gespeeld."

Verweij denkt dat een fitte Van de Beek nog altijd van waarde kan zijn bij Ajax. "Misschien is Donny van de Beek wel net zo'n speler als heel veel Bodø/Glimt-spelers. Die alleen bij een bepaalde club kunnen functioneren." De journalist ziet wel een voordeel voor de rechtspoot indien hij terugkeert naar Ajax. "Misschien hoeft hij in de Eredivisie minder fit te zijn dan in de Bundesliga of Premier League."

"Als hij fit is en als Ajax de tijd neemt om hem klaar te stomen voor het eerste, dan zou het misschien niet eens zo'n hele gekke aanwinst zijn. Voor hem is het bij Manchester United wel een vervelend verhaal geworden", concludeert Verweij.

Collega-journalist Marcel van der Kraan denkt ook dat Van de Beek zich kan herpakken bij Ajax. "Sommige spelers horen gewoon bij een bepaalde club thuis. Van de Beek was natuurlijk wel een echte Ajax-speler en ik zou het ook helemaal niet gek vinden als hij zou terugkeren."

Ajax pikte Van de Beek in 2008 op bij de Veensche Boys uit zijn geboorteplaats Nijkerkerveen. In Amsterdam doorliep de middenvelder de gehele jeugdopleiding, alvorens hij doorbrak in de hoofdmacht. In 175 officiële wedstrijden namens Ajax was Van de Beek goed voor 41 doelpunten en 34 assists. Met Ajax won hij alle Nederlandse prijzen.

Van de Beek kwam dit seizoen pas 323 minuten in actie namens Eintracht Frankfurt en Manchester United, verdeeld over 7 optredens. Zijn laatste bijdrage aan een officieel doelpunt dateert van 22 mei 2022, toen hij als Everton-huurling scoorde tijdens een 5-1 nederlaag op bezoek bij Arsenal.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties