Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Door FIFA uitverkozen Miedema kan in voetsporen van Martens treden

Laatste update:

Miedema heeft een uiterst succesvol seizoen achter de rug bij Arsenal, dat in Engeland de landstitel opeiste. Op het WK Vrouwen in Frankrijk kwam de 22-jarige aanvalster uiteindelijk tot drie doelpunten, waardoor ze zich met 61 treffers tot topscorer aller tijden van de Oranje Leeuwinnen kroonde. Miedema nam de titel over van Manon Melis, die met 59 doelpunten lange tijd de topscorerslijst aanvoerde.

Voor Miedema komt de concurrentie niet alleen uit de Verenigde Staten. Ook Lucy Bronze en Ellen White (Engeland), Caroline Graham Hansen en Ada Hegerberg (Noorwegen), Amandine Henry en Wendie Renard (Frankrijk) en Sam Kerr (Australië) zijn genomineerd door de FIFA, dat een 12-koppige shortlist heeft samengesteld. De stembussen gaan woensdag open en op 23 september wordt in Milaan de winnaar wereldkundig gemaakt tijdens de FIFA Awards-show.

De FIFA liet eerder deze woensdag weten dat bondscoach Sarina Wiegman is genomineerd in de categorie Trainer van het Jaar. Wiegman loodste de Oranje Leeuwinnen onlangs als regerend Europees kampioen naar de tweede plaats op het WK. Concurrentie is er van onder meer Phil Neville, bondscoach van Engeland, Jill Ellis, die Team USA naar de wereldtitel leidde en Reynold Pedros, de coach van Olympique Lyon die vorig jaar de prijs in de wacht sleepte.

Vind jij dat Vivianne Miedema moet winnen?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties