Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen over Ajax-speler: 'Die hoort bij het eerste gesprek bedankt te worden'

Laatste update:

"Wie zondag na Aston Villa-Tottenham Hotspur doorschakelde naar Ajax-Fortuna Sittard schrok zich een beroerte van het niveauverschil op alle vlakken", opent Driessen zijn column. "Technisch, tactisch, intensiteit, individuele kwaliteiten, tempo, beleving en alles wat er nog meer valt te verzinnen."

Meer: Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: ‘Wegwezen met die kerel!’

Aston Villa ging in eigen huis met 0-4 onderuit tegen de Spurs, de directe concurrent om plaats vier in de Premier League, die aan het einde van het seizoen recht geeft op een rechtstreeks ticket voor de Champions League. "Na de wanvertoning in Amsterdam, waar Aston Villa slechts uitblonk in het plichtmatig verstieren van een leuke voetbalavond, gaf die dikke nederlaag voldoening", aldus Driessen.

"Niet dat Ajax zich nu enige illusie hoeft te maken voor de return donderdag. Op invaller Brian Brobbey en in mindere mate Kenneth Taylor na was het één en al armoe tegen Fortuna Sittard. Met duizend breedtepassjes kun je het spel niet maken, hoeveel je ook neertelt voor Jordan Henderson en Sivert Mannsverk", zo constateert een uiterst kritische Driessen.

Mannsverk vertelde in een interview dat hij het heerlijk vindt om de underdog te zijn in de return tegen Aston Villa. Daar heeft Driessen totaal geen begrip voor. "Een Ajacied die de rol van underdog prevaleert boven die van de favoriet; zo iemand hoort al bij het eerste gesprek bedankt te worden."

"Maar ja, dat eerste onderhoud was met de falende en inmiddels ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat", vervolgt Driessen. Mannsverk is juist een van de weinige Ajacieden die de laatste weken veel lof heeft gekregen, nadat hij sterk terugkwam van zijn voetblessure, maar kan dus niet op complimenten rekenen van de chef voetbal van De Telegraaf.

Ajax treedt komende donderdag in Birmingham aan voor de return tegen Aston Villa, dat van de laatste vijf wedstrijden op Villa Park er slechts één wist te winnen. De winnaar van het duel plaatst zich voor de kwartfinales van de Conference League.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties