Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen zag één AZ'er zijn visitekaartje afgeven aan Premier League-clubs

Laatste update:

Driessen is lovend over Reijnders, die met een stuiterend afstandsschot zorgde voor de openingstreffer in Londen. "Tijjani Reijnders bewees voor rust een ruwe diamant te zijn. Eentje die slijpwerk vereist, want de maker van het enige Nederlandse doelpunt viel in de tweede helft te ver terug. Desondanks gaf de talent- en stijlvolle middenvelder in zijn vijftigste wedstrijd van het seizoen met zijn grote loopvermogen en opvallende versnelling aan de bal z'n visitekaartje af aan clubs uit de Premier League." Een daadwerkelijke transfer naar Engeland zou AZ een behoorlijke transfersom op kunnen leveren, daar hij in Alkmaar nog tot medio 2027 vastligt.

Aan de kant van West Ham heeft Driessen ook genoten van een aantal spelers. "De ervaren Londenaren met de bekende coach David Moyes zochten in hoog tempo zo snel mogelijk de diepte, smeten daarbij met hun krachten en schuwden het fysieke spel niet. Tussen het fysieke geweld liepen individuele pareltjes als de Braziliaanse international Lucas Paquetá en de Algerijnse international Saïd Benrahma, terwijl de grote sterke spits Michail Antonio als kapstok fungeerde." Laatstgenoemde maakte in Londen de winnende treffer, vanuit de rebound na een Engelse corner.

AZ kon geen vuist maken
Driessen vond AZ aanvallend maar pover tijdens de heenwedstrijd in Londen. "De aanvallende onmacht bij AZ kon niet worden los gezien van het ontbreken van linksbuiten Jesper Karlsson, offensieve middenvelder Dani de Wit en de aanvallende back Milos Kerkez. Vangelis Pavlidis, Jens Odgaard en Myron van Brederode brachten te weinig, hoewel de laatste af en toe een speldenprikje uitdeelde." Driessen legt de vinger op de zere plek. "Het ging fout toen AZ naarmate de wedstrijd vorderde, ondanks alle waarschuwingen, steeds verder het gevecht werd ingetrokken door West Ham United. Steeds meer werd het een wedstrijd van mannen tegen jongens, met zodanig veel druk op de verdediging dat de wedstrijd AZ alsnog uit handen glipte."

Driessen voorziet een 'heidens karwei' voor AZ in de return, maar de Alkmaarders mogen ook na uitschakeling trots zijn volgens de journalist. "Mocht het avontuur in de Conference League thuis in de halve finale tegen West Ham United eindigen voor AZ, dan hoeft de club zich daar allerminst voor te schamen. Alleen zullen Jansen en zijn ploeg zich niet zo snel gewonnen geven. Omdat ze in het Olympisch Stadion in Londen hebben laten zien dat AZ ondanks alle grote verschillen op papier lange tijd gelijke tred hield met West Ham United."

UEFA Europa Conference League
West Ham United
2 - 1
AZ

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
18
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
10
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties