Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen ziet dissonant bij PSV: 'Het is een blinde, hij heeft het gewoon niet'

Laatste update:

"Lozano heeft het gewoon niet. Ik vond het een aardige speler in zijn eerste periode bij PSV, maar geen hele grote speler", is Driessen maandag in de Kick-off-podcast bepaald niet onder de indruk van de Mexicaanse vleugelaanvaller.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

"Ik vind het een goede speler, maar ik zou ook Tillman opstellen", loopt Mike Verweij alvast vooruit op het Champions League-duel van PSV met Dortmund van woensdag. "Je vindt het een goede speler, maar je zou wel Tillman opstellen?", is Driessen enigszins verbaasd over zijn collega. "Omdat ik dat een nóg betere speler vind", antwoordt Verweij.

"Het is een blinde. Altijd naar binnen en dan schieten", gaat Driessen verder. "Lozano kan ook een gevaar voor zijn eigen ploeg worden. Die loopt zó tegen zichzelf te voetballen. En hij pakt ook domme gele kaarten", voegt Verweij daaraan toe.

"En je weet met zulke belangrijke wedstrijden, in Duitsland, met veel druk erop.... Ik weet niet of het verstandig is om hem op te stellen", geeft Verweij tot slot als advies mee aan Bosz.

Andere positie


Lozano, die normaal dus op de linkerflank opereert, begon vrijdag tegen Go Ahead Eagles (0-1 winst) aan de rechterkant. Tillman nam zijn plek over aan de linkerkant. Johan Bakayoko werd op de bank gehouden door Bosz, die de Belgische aanvaller wel liet invallen.

Wie moet bij PSV als linksbuiten starten?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
26
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
8
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
64
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties