Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drinkwater komt met verklaring na opmerkelijke post na ontslag Lampard

Laatste update:

Lampard werd maandagochtend ontslagen als manager van Chelsea. Niet lang daarna plaatste Drinkwater een foto waarop hij juichend te zien is in het shirt van Leicester City, de club die hij in 2017 voor 38 miljoen euro inruilde voor Chelsea. De drievoudig Engels international bleek een miskoop en speelde geen enkele wedstrijd onder Lampard. Na verhuurperiodes bij Burnley en Aston Villa, speelt hij tot aan het einde van het seizoen op huurbasis bij het Turkse Kasimpasa.

Drinkwater laat op Instagram weten dat hij niet op de hoogte was van het ontslag van Lampard toen hij de juichfoto publiceerde. Hij schrijft dat hij het voetballen mist en daarom de foto plaatste. "De manager was iemand tegen wie ik als speler enorm opkeek", aldus Drinkwater. De middenvelder speelde dit seizoen een paar wedstrijden in Chelsea Onder-23. Deze maand maakte hij de overstap naar Kasimpasa en wacht nog op zijn eerste minuten in het shirt van zijn huidige werkgever.

Meer nieuws

Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
3
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
66
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
4
Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
33
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
20
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties