Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitse media trekken duidelijke conclusie: 'Peter Bosz moet geïrriteerd zijn'

Laatste update:

Niemand minder dan voormalig PSV-spits Donyell Malen schoot die Borussen in het Philips Stadion op voorsprong. De Eindhovenaren kwamen vervolgens langszij door een discutabele penalty, die werd benut door aanvoerder Luuk de Jong.

Meer: Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: ‘Hij hoort hier bij te zijn’ | Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

Der Spiegel stelt dat Borussia Dortmund niet alleen kritisch naar de arbitrage moet kijken. "Mats Hummels, de recordhouder van de meeste Europese wedstrijden ooit voor BVB, was woedend over de gegeven strafschop. Alleen moet zijn trainer (Edin Terzic, red.) gewoon een slechte prestatie van het team gezien hebben."

Ook Bosz moet ontevreden zijn, zo stelt het medium. "De ex-trainer van Dortmund moet geïrriteerd zijn. Geïrriteerd, omdat zijn team deze wedstrijd niet won. De Duitsers hadden op ieder vlak problemen in Eindhoven."

Ook BILD is van mening dat PSV meer had verdiend. "Zeker de tweede helft was PSV lange tijd gewoon de betere ploeg. PSV bleef maar actief, zelfs als het geen kansen creëerde. Voor BVB is een gelijkspel een erg goed resultaat, vooral vanwege het spelbeeld."

Die Welt sluit zich daarbij aan. "PSV was de betere ploeg. Dortmund worstelde met de speelstijl van de Eindhovenaren. Het resulteerde in een gebrekkige opbouw, gebrek aan grip en daardoor was er nooit controle over de wedstrijd. PSV had moeten winnen, maar met alle moeite redde BVB de meubelen."

Voor PSV wacht op 13 maart een lastige return in het Signal Iduna Park. De Eindhovenaren worden gesteund door een uitverkocht uitvak, gevuld met liefst 3.800 supporters. Alle kaarten voor dit cruciale uitduel waren binnen enkele minuten verkocht.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties