Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dumfries over moeizame start bij Inter: 'De wereld viel over me heen'

Laatste update:

Dumfries maakte in augustus vorig jaar voor 12,5 miljoen euro een droomtransfer van PSV naar Inter. In Milaan werd hij gezien als opvolger van Hakimi, die zelf voor een bedrag van circa zeventig miljoen euro naar Paris Saint-Germain vertrok. "Iedereen heeft gezien wat voor fantastische rechtsback hij is en hoe hij zijn stempel heeft gedrukt", zegt Dumfries lovend. "Maar, met alle respect, ik hou er niet van om over erfenissen te praten - ik voel me niet iemand die het stokje van iemand anders heeft overgenomen. Het is nu mijn tijd en ik zal hard werken om het waar te maken."

Meer: Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen

Het dieptepunt tijdens zijn eerste maanden bij Inter, vond plaats tijdens het Serie A-duel met Juventus op 24 oktober. In de slotfase maakte Dumfries een overtreding in het strafschopgebied op Alex Sandro, waarna Paulo Dybala Juventus vanaf elf meter nog naast Inter schoot. "Dat was het moeilijkste moment. De wereld viel over me heen", herinnert Dumfries zich. "Het was een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar, maar de volgende dag voelde ik al de steun van de club. De week erna in Empoli scoorde D'Ambrosio en kwam me omhelzen: dat was me nog nooit overkomen, het was een positieve schok, ik begreep dat iedereen aan mijn kant stond."

"Jaren geleden werd er tegen me gezegd dat ik het niet zou maken, deze uitspraken motiveerden me", legt Dumfries uit. "Als kind schreef ik mijn dromen op een muur en nu heb ik ze allemaal waargemaakt, ook al wil ik succes met de Nerazzurri." De verdediger hoopt in Milaan in de voetsporen te kunnen treden van Maicon. "'Inter heeft veel goede spelers gehad op de rechterflank, maar Maicon is de eerste die me te binnen schiet. Hij is een voorbeeld, ik wil zo dicht mogelijk bij zijn niveau komen."

Meer nieuws

Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
0
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1
Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties