Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans

Laatste update:

Cristiano Ronaldo zat vlak bij de ring met naast zich Anthony Joshua, ex-wereldkampioen zwaargewicht bij alle boksbonden.

De Portugese aanvaller werd ook gespot terwijl hij begroet werd door Neymar, die bij Al-Hilal speelt, maar nog steeds geblesseerd is.

Ronaldo kwam een dag voor het boksevenement nog in actie namens zijn club Al-Nassr en was binnen de minuut al goed voor een assist tegen Al-Hilal (1-1).

In de clip van de ontmoeting tussen Ronaldo en Neymar is te zien dat de Braziliaan voorspelde dat Fury er met de wereldtitel vandoor zou gaan, echter liep the Gypsy King in het gevecht met Usyk tegen zijn eerste profnederlaag ooit aan.

Voor het eerst in 24 jaar is er daarmee met Usyk weer een zwaargewichtbokser die alle beschikbare wereldtitels in bezit heeft en zichzelf de onbetwiste wereldkampioen mag noemen.

Arsenal


Ronaldo zorgde op het boksevenement ook nog voor chagrijn bij de supporters van Arsenal. Toen hem werd gezegd dat men bij de Londenaren nog steeds op zijn komst wacht, lachte de spits dit weg en ging hij in op de zinderende titelstrijd in Engeland: "Arsenal gaat de Premier League dit jaar niet winnen, mijn god." Enkele fans van The Gunners reageerden op X enigszins gepikeerd op de uitspraak van Ronaldo.

Arsenal staat met nog één speelronde te gaan twee punten achter koploper Manchester City en moet dus hopen dat de ploeg van manager Pep Guardiola zondag nog punten verspeelt tegen West Ham United. Zelf komt Arsenal om 17.00 uur in actie tegen Everton.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong is bereid risico te nemen voor EK, maar waakt voor 'Van Basten-scenario'
2
Memphis spreekt bij training Nederlands elftal over mogelijke terugkeer naar PSV
24
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
3
Treffers van Messi, Súarez en Alba allen uitgegumd in doelpuntrijke remise
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties