Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten

Laatste update:

"Ik wil iedereen laten weten dat dit mijn laatste jaar bij Paris Saint-Germain is", aldus Mbappé in de speciaal hiervoor opgenomen videoboodschap. "Ik ga mijn contract niet verlengen, waardoor dit avontuur over een paar weken ten einde komt."

Meer: PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen | Kieft: ‘Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan’

"Zondag speel ik mijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes", verwijst de 25-jarige aanvaller naar de thuiswedstrijd van PSG tegen Toulouse. "Het is emotioneel, want ik heb jarenlang deel uitgemaakt van de grootste club in Frankrijk. Ik weet nu wat het is om altijd met druk te moeten spelen. En ik heb als speler stappen gemaakt, omdat ik met de beste spelers ooit heb mogen spelen."

"Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik in 2017 voor PSG tekende en ik zal deze club nooit meer vergeten", benadrukt de dankbare Mbappé. "Ik zal hier niet meer spelen, maar zal elke wedstrijd op de voet volgen. Mijn interesse in PSG zal nooit verdwijnen."

"Ik ben niet perfect, maar heb altijd honderd procent gegeven voor deze club in de afgelopen zeven jaar. Ik wil jullie allemaal bedanken, want zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. En daar ben ik enorm dankbaar voor", deelt de vertrekkende spits complimenten uit aan de PSG-familie.

Mbappé sluit af door te zeggen dat hij bij PSG hoopt af te sluiten met een prijs. De landskampioen uit Parijs staat op 25 mei tegenover Olympique Lyon in de finale van de Coupe de France. Normaal gesproken is dat de allerlaatste wedstrijd van Mbappé in het shirt van PSG.

PSG


Voor Mbappé komt er dus een einde aan een huwelijk van zeven seizoenen met PSG. De grootmacht huurde hem in eerste instantie van AS Monaco, om hem daarna voor 175 miljoen euro definitief te kopen. Mbappé staat inmiddels op 255 goals in 306 duels namens PSG.

Mbappé veroverde met PSG zeven landstitels en drie keer de nationale beker. De Champions League wist hij echter nooit te veroveren met de ambitieuze Parijzenaren. De spits werd vijf keer topscorer in de Ligue 1 en driemaal verkozen tot Voetballer van het Jaar in Frankrijk.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
6
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties