Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dylan Vente gaat Europees voetbal spelen en bezorgt Roda JC negen ton

Laatste update:

Zowel Roda als Vente stond open voor een transfer. Dinsdag werd bekend dat de spits niet meetrainde, zodat hij zijn overstap naar de nummer vijf van afgelopen Premiership-seizoen af kon ronden. Championship-club Coventry City leek op dat moment de belangrijkste gegadigde, terwijl ook andere clubs op het tweede niveau van Engeland aan hem gelinkt werden. De aanvaller kiest er echter voor om op het hoogste niveau actief te zijn. Vente tekent in Edinburgh een contract voor drie seizoenen.

Vente was afgelopen seizoen een van de lichtpuntjes bij Roda, dat verder een vrij kleurloos seizoen beleefde. De voormalig goaltjesdief van onder meer Feyenoord maakte liefst 21 treffers in de Keuken Kampioen Divisie, goed voor een tweede plek in het topscorersklassement achter PEC Zwolle-aanvaller Lennart Thy. Het bleek echter niet voldoende om Roda naar de play-offs te schieten. De Koempels eindigden slechts vijftiende.

Bij Hibernian gaat Vente uitkomen in de Conference League, al is het de vraag of het een lang Europees seizoen voor de club zal worden. The Hibees leden donderdagavond in de heenwedstrijd van de tweede voorronde een beschamende 2-1 nederlaag in Andorra tegen Inter Escaldes. Dankzij een treffer van Joe Newell in blessuretijd deden de Schotten zichzelf wel een groot plezier met het oog op de return. Bij Hibernian gaat Vente de concurrentiestrijd aan met onder meer Adam Le Fondre. Roda versterkte zich deze zomer al met zeven spelers, maar een spits zat daar nog niet bij.

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
1
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
80
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties