Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eden Hazard: 'Cristiano Ronaldo is niet beter dan ik, alleen Lionel Messi'

Laatste update:

"Individueel is Messi de enige speler die meer kwaliteiten had, dan ikzelf", benadrukt Hazard in gesprek met het Franse dagblad. "Hij is de allergrootste speler die onze sport heeft voortgebracht."

"Het was altijd onmogelijk om hem van de bal te zetten, om überhaupt aan de bal te komen. Cristiano is veel groter dan ik, maar als je het pure voetbal ontleedt, denk ik oprecht niet dat hij beter was. Integendeel. Misschien was alleen Neymar dat", aldus de Belg.

Hazard kwam het laatst uit voor Real Madrid en zette in oktober 2023 een punt achter zijn profcarrière. Hij erkent in gesprek met France Football dat hij niet wilde en kon leven voor het voetbal, omdat hij dan depressief zou worden.

"Voor mij is voetbal altijd hetzelfde geweest: plezier. Zowel in vriendschappelijke wedstrijden als in een halve finale van een WK. Dat is mijn identiteit. Maar leven zoals Ronaldo zou niks voor mij zijn geweest."

"Na een wedstrijd een uur in een ijskoud bad? No way. Laat mij met rust. Ik ga wel met mijn vrienden naar huis, we leggen een kaartje, we drinken een biertje. Ik speelde twee uur met mijn zonen in de tuin. Dat was mijn recuperatie. Als ik zoals Cristiano was geweest, dan zou ik een burn-out hebben gekregen."

"Oké, ik was misschien lui", besluit Hazard. "Ik ging niet elke drie dagen naar de gym, ik lag geen drie uur op de massagetafel. En toch heb ik het verschil gemaakt. Ik trainde elke dag. Maar ik gaf zoveel in wedstrijden en incasseerde zoveel trappen dat mijn lichaam het niet aankan om de hele week op volle toeren te draaien."

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
6
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
31
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
13
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties