Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste winterse transfer van formaat rond: Atlético ontvangt liefst 50 miljoen

Laatste update:

Volgens de berichtgeving bereikte Cunha in een eerder stadium al een persoonlijk akkoord met Wolverhampton. De officiële bekendmaking vanuit de clubs was slechts een kwestie van tijd, daar Cunha afgelopen woensdag de medische keuring al met succes doorliep. Na de komende verhuurperiode zal de huidige nummer twintig van de Premier League de Braziliaan definitief vastleggen, al is het nog niet bekend tot wanneer die verbintenis zal doorlopen.

Waar Sky Sports spreekt over een verplichte koopsom van 39 miljoen euro, verzekert Romano dat the Wolves minimaal 50 miljoen euro betalen voor de aanvalsleider. Manager Julen Lopetegui, die sinds half november aan het roer staat bij de hekkensluiter in Engeland, hoopt op 4 januari tegen Aston Villa voor het eerst beroep te kunnen doen op de diensten van Cunha. Laatstgenoemde lijkt de duels met Everton en Manchester United nog niet inzetbaar te zijn.

Cunha maakt in de zomer van 2021 de overstap van Hertha BSC naar Atlético, waar hij nog over een contract tot medio 2026 beschikte. De Madrilenen maakten destijds een bedrag van circa dertig miljoen euro over naar Hertha, maar inmiddels schat Transfermarkt de marktwaarde van de spits op nog 'maar' twintig miljoen euro. De achtvoudig Braziliaans international moest dit seizoen wederom genoegen nemen met een reserverol bij los Colchoneros en kwam in zeventien officiële optredens niet tot scoren.

Premier League
Wolverhampton W.
0 - 1
Manchester United

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
120
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties