Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eigen doelpunt beslist duel in voordeel van Wales

Laatste update:

Wales en Noord-Ierland schotelden de bezoekers in de eerste helft maar weinig boeiends voor en het gevaarlijkste moment was een afgekeurd doelpunt van Aaron Ramsey. Een Welshe voorzet werd door Sam Vokes voor de voeten van Ramsey gekopt en die verlengde de bal in het doel, maar stond een meter offside. De middenvelder van the Dragons had al eerder voor lichte dreiging gezorgd toen hij een voorzet van Gareth Bale bijna kon binnenwerken. Aan de andere kant deed Jamie Ward een poging, maar die werd overgetikt door Wayne Hennessey.

Het duel bleef potdicht zitten en het was veelzeggend dat Wales in de eerste helft niet één keer tussen de palen schoot, terwijl men in de wedstrijd tegen Rusland nog negen pogingen had gelost in de eerste 45 minuten. Na de verplichte onderbreking was de eerste serieuze mogelijkheid voor Wales: Vokes kopte na een uitstekende pass van Ramsey naast. De nummer zeventien van de wereldranglijst probeerde zich wat nadrukkelijker voor het Noord-Ierse doel te melden en na een klein uur werd het zowaar bijna 1-0.

Doelman Michael McGovern had een antwoord op een vrije trap van Bale, die verder vrijwel onzichtbaar was. Een kwartier voor tijd was het wel raak voor Wales: een scherpe voorzet van Bale werd door McAuley jammerlijk in het eigen doel gewerkt. Het was het eerste eigen doelpunt van Noord-Ierland sinds oktober 2011, toen diezelfde McAuley zijn eigen keeper versloeg tegen Italië. Noord-Ierland hoopte met Niall McGinn en Josh Magennis in de ploeg nog wat te forceren, maar daar slaagde men niet in. Will Grigg bleef op de bank zitten.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties