Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ahmadi schrikt van Ajax-speler: 'Meest simpele dingen doet hij verkeerd'

Laatste update:

Door onnodig balverlies van Sutalo kwam Ajax in Stadion Galgenwaard meermaals in de problemen. El Ahmadi is van mening dat er niet meer gesproken kan worden van een mindere fase of een offday. "Dit doet hij ook in de Eredivisie. We zijn dit heel vaak bij hem terug."

Meer: Josip Sutalo zorgt voor verbazing met specifieke actie: ‘Dat is kelderklasse’

Ook Kwakman is niet onder de indruk van het eerste half jaar van Sutalo bij Ajax. "Hij is wel de meest wonderlijke speler, want Ajax haalde hem natuurlijk met veel bombarie binnen." De Amsterdammers bleven afgelopen zomer, onder leiding van de inmiddels ontslagen technisch directeur Sven Mislintat, lang geduldig om Sutalo te strikken. Vanwege zijn status als international van Kroatië waren de verwachtingen onder supporters torenhoog.

"Er is veel geld voor hem betaald en de geluiden waren ook positief", gaat Kwakman verder. "Je weet dat er een aanpassingsfase is en dat de ene speler daar sneller doorheen gaat dan de ander, maar op een kleine fase de afgelopen weken na heeft hij dit nu al een half jaar laten zien."

El Ahmadi zoomt in op de herhaalde fouten die Sutalo maakt. "De meeste simpele dingen doet hij verkeerd. Dat vind ik echt ongelooflijk. Het gaat niet één of twee keer verkeerd, maar het is hem dit seizoen zo vaak overkomen."

Sinds zijn komst naar Ajax kwam Sutalo al 1.574 minuten in actie, verdeeld over 18 optredens. De dertienvoudig Kroatisch international diende onder de ontslagen Maurice Steijn kort als reserve-aanvoerder, maar is in die rol zelfs voorbijgestreefd door de zeventienjarige Jorrel Hato.

Deze week kwam journalist Gianluca Di Marzio met het gerucht dat Ajax een bod van 15 miljoen euro op Sutalo heeft afgewezen. Atalanta zou de Kroaat graag willen overnemen, maar de Amsterdammers zijn niet van plan hem nu al te verkopen. Bovendien zou Ajax de marktwaarde van Sutalo nog altijd hoger inschatten.

KNVB Beker
USV Hercules
3 - 2
Ajax

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties