Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ahmadi ziet potentiële wereldtopper bij AZ: 'Als hij dat leert beheersen…'

Laatste update:

AZ trad zondag met Poku aan in plaats van Ibrahim Sadiq, die normaliter de rechtervleugel bestrijkt. De Ghanees ontbrak echter vanwege een blessure, opgelopen in een oefenwedstrijd tijdens de interlandperiode (tegen Royal Franc Borains, 10-2 winst).

Daarom kreeg Poku de kans van trainer Pascal Jansen. Perez raakte niet uitgepraat over de jonge rechtspoot - of is het juist een linkspoot?

"Een hele snelle buitenspeler", noemt Perez Poku zondag. Zijn voorkeursbeen kan de analist echter niet ontwaren. "Ik kan niet helemaal ontdekken of hij nou links of rechts is. Hij dribbelt met links, hij dribbelt met rechts..."

Die tweebenigheid ziet Perez als wapen, in aanvulling op Poku's snelheid. Zijn afwerken zou echter te wensen overlaten. "Als hij controle heeft over zijn afwerken, is er geen houden aan. Dan ben je zo snel, en zo moeilijk te stoppen. En bij hem weet ik het niet."

El Ahmadi dicht de aanvaller - volgens presentator Jan Joost van Gangelen - een 'adept' van Memphis Depay - een grote toekomst toe, mocht hij rust leren bewaren voor het doel. "Dan kan hij bij de absolute top komen, denk ik."

Poku speelde zondag zijn achttiende wedstrijd in AZ 1, nadat hij in augustus 2021 zijn debuut maakte in de Alkmaarse hoofdmacht. De Amsterdammer scoorde nog niet, maar bereidde al wel vier treffers voor. In Poku's kielzog timmert ook supertalent Jayden Addai aan de weg. De aanvalspartner van Poku in AZ Onder 19's historische Youth League-campagne maakte zondag zijn debuut in AZ 1, nota bene als vervanger van Poku.

Eredivisie
AZ
3 - 0
FC Volendam

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
5
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
3
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties