Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Haddadi zorgt op horrorverjaardag Rakitic toch nog voor cadeautje

Laatste update:

Met nog geen vier minuten op de klok kwam de thuisploeg al dichtbij. Jesús (Navas) gaf op Jesús (Corona), die de bal hoog richting het midden van het vijandige strafschopgebied slingerde. El Haddadi kwam inlopen, maar de kopbal van de spits miste het doel op een haar na. Uit het vervolg van het eerste bedrijf kwam geen zichtbaar betere partij naar voren. Sevilla-sluitpost Yassine Bounou had goede reddingen in huis op een gevaarlijke kopbal en een al even listige schuiver van Nikola Vlasic; Alphonse Aréola kon nóg een flinke schietkans voor El Haddadi naast kijken.

Beide ploegen wisselden betere fases af met mindere, wat de 0-0 ruststand een passende maakte.
Na de pauze kabbelde de wedstrijd op dezelfde manier voort, tot El Haddadi daar na een uur spelen verandering in bracht. De tot dan toe onfortuinlijke aanvaller werd bij een duidelijk ingestudeerde vrije trap gevonden door Marcos Acuña. El Haddadi twijfelde niet en volleerde in één keer in de rechteronderhoek: 1-0.

West Ham (dat overigens zonder sponsor op het shirt speelde vanwege een Spaans verbod op gokbedrijven op wedstrijdkleding) wist zich niet onder de druk van Sevilla uit te spelen. The Hammers mochten ingrepen van Kurt Zouma en Aréola en gebrek aan scherpte bij de thuisploeg danken dat het slechts bij 1-0 bleef. De 1-1 kwam geen moment meer dichtbij; wel biedt de relatief kleine zege van Sevilla voldoende perspectief voor de Londenaren bij de return op 17 maart.

-

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
0
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
3
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties