Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elftal van de Week: Hattrickheld en unieke prestatie van Sontje Hansen

Laatste update:

Met FC Eindhoven, Heracles Almelo, Roda JC, Jong AZ en PEC Zwolle zijn vijf clubs nog altijd foutloos in de Keuken Kampioen Divisie. Laatstgenoemde club was een maatje te groot voor VVV-Venlo en levert met Luis Görlich, Dean Huiberts en Jordy Tutuarima de meeste spelers af. Bij Dordrecht, dat in eigen huis met 2-1 van Jong FC Utrecht won, sprongen doelman Liam Bossin en verdediger Anouar El Azzouzi in het oog. De zwaarbevochte zege van Willem II op Telstar leverden Matthias Verreth en Max Svensson een uitverkiezing op.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht
In de spits is een plekje ingeruimd voor Dylan Vente. De aanvaller van Roda JC scoorde drie keer tegen FC Den Bosch en was daarmee verantwoordelijk voor zijn eerste hattrick van het seizoen. Geen enkele speler maakte sinds vorig seizoen meer hattricks in de Keuken Kampioen Divisie dan Vente (drie, net als Thijs Dallinga). Ook Sontje Hansen wist zich te onderscheiden. De aanvaller van Jong Ajax was voor het eerst twee keer trefzeker in een duel in de Keuken Kampioen Divisie en was nog niet eerder bij drie doelpunten betrokken in een competitiewedstrijd op het tweede niveau (64 duels). Jong Ajax won met 5-1 van De Graafschap.

Elftal van de Week in de Keuken Kampioen Divisie: Bossin; Görlich, El Azzouzi, Dekker, Tutuarima; Verreth, Rasmussen, Svensson; Hansen, Vente, Huiberts

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties