Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ellende duurt voort: Allegri zet Pogba uit de selectie voor duel met Freiburg

Laatste update:

Pogba kwam door een slepende blessure vorige week pas voor het eerst dit seizoen in actie namens Juventus. De middenvelder deed tegen Torino een klein half uur mee en kreeg tegen AS Roma een kwartier speeltijd. Ditmaal zou het niet om een nieuwe blessure gaan. De Fransman zou tegen Freiburg vanaf de bank beginnen, maar neemt nu plaats op de tribune. Hij meldde zich woensdag te laat voor een afspraak en wordt om disciplinaire redenen geschorst.

La Gazzetta weet dat het een besluit is van trainer Massimiliano Allegri in samenspraak met de clubleiding. Ook Arek Milik en Mattia De Sciglio nemen plaats op de tribune. Zij zijn nog niet fit genoeg om aan te treden tegen de Duitse opponent. Juventus bereikte de achtste finales van de Europa League door in de tussenronde over twee wedstrijden af te rekenen met FC Nantes (4-1). Ángel Di María greep tijdens het duel in Frankrijk de hoofdrol met een hattrick. Met name de eerste treffer - een schot in de verre kruising - was van grote schoonheid.

Allegri heeft tegen Freiburg weer de beschikking over Alex Sandro. De vleugelverdediger moest tegen Roma de strijd halverwege staken. Donderdag begint hij gewoon weer aan de aftrap en vormt hij een driemansdefensie met Danilo en Gleison Bremer. Op het middenveld kiest Allegri naast Adrien Rabiot en Manuel Locatelli waarschijnlijk voor Fabio Miretti. Di María speelt als diepste middenvelder in de rug van Dusan Vlahovic. De flanken worden bestreken door Filip Kostic en Juan Cuadrado.

Vermoedelijke opstelling Juventus: Szczesny; Danilo, Bremer, Alex Sandro; Miretti, Rabiot, Locatelli, Di María; Kostic, Vlahovic, Cuadrado.

Europa League
Juventus
1 - 0
SC Freiburg

Meer nieuws

Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
2
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
9
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
9
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties