Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eloy Room moet flink salaris inleveren voor terugkeer in de Eredivisie

Laatste update:

Room is zeker geen onbekende van Vitesse. De doelman genoot er zijn jeugdopleiding en debuteerde er in 2008 in het betaalde voetbal. Hij slaagde erin om in 155 wedstrijden 43 keer zijn doel schoon te houden, alvorens hij de overstap maakte naar PSV. Bij de Eindhovenaren wist hij zich echter niet te ontpoppen tot eerste doelman, waardoor hij vier jaar geleden koos voor een lucratief contract in de MLS.

Meerdere bronnen bevestigen aan de Gelderlander dat Room openstaat voor een terugkeer bij Vitesse. Zijn gezinssituatie zou daaraan ten grondslag liggen. Room dient dan wel veel salaris in te leveren. De goalie strijkt in de Verenigde Staten naar verluidt zo'n 750.000 euro per jaar op, wat een eventuele overgang tot een stunt zou maken voor Vitesse. Bovendien heeft hij nog een contract tot het einde van het kalenderjaar met een optie voor een extra jaar.

Vitesse heeft echter baat bij een betrouwbare sluitpost, daar de club de afgelopen jaren verschillende keren misgreep. Markus Schubert bleek geen schot in de roos en ook Jeroen Houwen wist niet te overtuigen. Afgelopen seizoen maakte Kjell Scherpen bij vlagen geen al te beste indruk. De 21-jarige Daan Reiziger wordt gezien als groot talent, maar wacht nog op zijn doorbraak. Met de komst van Room lijkt de club in ieder geval voor even verlost van alle zorgen.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
18
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties