Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emre Öztürk komt met goed nieuws voor Ajax na gesprek in Camp Nou

Laatste update:

Dinsdag plaatste Öztürk een opvallende foto op zijn Facebook-pagina. De zaakwaarnemer postte een spiegelselfie met de plaatsaanduiding Barcelona. "Klaar voor een meeting", schreef de belangenbehartiger bij de foto. De Oostenrijkse krant Krone Zeitung concludeerde dat Öztürk met Barcelona een verkennend gesprek zou hebben gevoerd over de toekomst van Demir. Het management van Demir is zich aan het oriënteren en wilde weten wat de toekomstplannen van Barcelona met de jongeling zijn, zo klonk het. Uit de reactie van Öztürk valt echter af te leiden dat daar geen sprake van was.

Yusuf Demir, de zeventienjarige aanvallende middenvelder van Rapid Wien.

"Ik ben niet in Barcelona voor Yusuf Demir, maar voor Shkodran Mustafi, die wij ook vertegenwoordigen", verzekert de belangenbehartiger in gesprek met Fox Sports. Over de belangstelling van Barcelona voor Mustafi werd vorige maand al geschreven door Sport. De 28-jarige Duitser zou op een schaduwlijst staan om de selectie van Ronald Koeman in januari te komen versterken. Barcelona is naarstig op zoek naar een nieuwe centrumverdediger, onder meer door de ernstige knieblessure van Gerard Piqué. De komst van Mustafi zou evenwel verrassend zijn, met name omdat hij dit seizoen pas twee competitieduels speelde. Hij miste een deel van het seizoen door een knieblessure en zit inmiddels veelal op de bank. De Daily Mail spreekt dan ook van een 'bizarre onthulling' van Öztürk.

Demir is een Oostenrijkse aanvallende middenvelder met Turkse roots, die vorig jaar op zestienjarige leeftijd debuteerde in de hoofdmacht van Rapid Wien. De nummer tien zit sinds dit seizoen vast bij de eerste selectie van de Oostenrijkse topclub, die momenteel vierde in de competitie staat. Demir staat in de huidige jaargang op vier doelpunten en twee assists in zeventien officiële wedstrijden, waarvan twaalf invalbeurten. Öztürk meldde aan de Krone Zeitung dat in ieder geval zeker is dat Demir komende zomer niet meer bij Rapid Wien speelt. Naast Ajax en Barcelona zou ook Manchester United belangstelling hebben voor de offensieve middenvelder.

Meer nieuws

Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
16
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
21
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties