Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Brian Priske noemt 4 redenen waarom hij de juiste trainer is voor Feyenoord

Laatste update:

Priske krijgt de vraag waarom hij denkt bij de club te passen. "Er zijn verschillende aspecten waarom ik bij deze club pas", begint de Deen. "Allereerst houd ik er als persoon dezelfde waarden op na als de club. Hard werken is er daar een van."

"Zonder hard te werken kun je geen druk opvoeren. Iedereen zal hard moeten werken. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Ik ben vertrokken uit Denemarken, heb andere omgevingen en culturen leren kennen."

Priske noemt Feyenoord een club met verschillende culturen. "Ik ben bekend met Rotterdam, waar veel verschillende culturen met elkaar samenleven. Feyenoord is een weerspiegeling van de stad."

Ook in voetballend opzicht houden Priske en Feyenoord er dezelfde waarden op na. "Ik wil snel voetbal spelen, met veel energie en passie. Ik weet wat de fans verwachten en dat moeten wij ze gaan bieden."

Ook spreekt Priske een aardig woordje Nederlands. "Behoorlijk", zegt hij met een Deense tongval. "Wij Denen vinden het belangrijk om ons aan te passen wanneer we naar het buitenland gaan."

In 2003 besloot Priske Denemarken voor de eerste keer te verlaten tijdens zijn actieve loopbaan. De oud-verdediger maakte destijds de overstap van Aalborg naar KRC Genk en zou later ook bij Club Brugge en Royal Antwerp werken.

"Het is belangrijk voor mij en mijn familie om ons aan te passen aan een nieuwe omgeving, aan de Belgische cultuur. We hebben Vlaams en Nederlands geleerd. Soms is het moeilijk om de taal te spreken, maar ik versta alles."

Heb jij vertrouwen in Brian Priske bij Feyenoord?

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
5
Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
16
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
17
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
74
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
46
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12

Meer sportnieuws

Reacties