Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse media fileren Manchester United en Ten Hag na 'horrorshow'

Laatste update:

"Newcastle vertrapt United en voert de druk op Ten Hag op", schrijft The Guardian. "Misschien moet Ten Hag zich binnenkort echt zorgen gaan maken over zijn baan. De gieren cirkelen rond boven de manager. Alle tegendoelpunten had United aan zichzelf te wijten. Op het veld was een gebrek aan eenheid en vertrouwen zichtbaar. Als Ten Hag niet snel een ommekeer voor elkaar krijgt, moet hij er binnenkort mee stoppen. Hij moet echt terug naar de tekentafel."

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze

De Manchester Evening News is hard voor Ten Hag en beoordeelt de manager met een 2. "Hij rouleerde te veel, maar juist de spelers die recent gefaald hebben, werden opnieuw beloond met een basisplaats."

De Engelse tak van GOAL geeft Ten Hag hetzelfde rapportcijfer. "Het feit dat hij de reservespelers die tegen Newcastle een kans kregen niet kon motiveren, is veelzeggend. De positie van Ten Hag komt steeds meer onder druk te staan."

The Express rept zelfs over 'een vernedering' van Manchester United. "Het werd een horrorshow in de eerste helft. Het ziet er niet goed uit voor Ten Hag. Hij staat stevig onder druk en de uitfans hielpen hem nog een handje door massaal 'sacked in the morning' te zingen. Ten Hag kan zich niet meer van dit soort avonden permitteren, als hij wil voorkomen dat hij de kleedkamer niet meer achter zich heeft staan."

"Halloween mag dan wel voorbij zijn, maar de horrorshow van United duurt voort", kopt The Sun. De krant stelt dat the Red Devils in eigen huis verslagen werden door de zwakste Newcastle-basiself die manager Eddie Howe ooit heeft opgesteld. The Magpies traden aan met acht wijzigingen ten opzichte van het duel met Wolverhampton Wanderers (2-2) van afgelopen zondag.

Reactie Ten Hag
Ten Hag trok na de zoveelste nederlaag van dit seizoen het boetekleed aan, al bleef hij wel strijdbaar. "Ik ben een vechter", zei hij tegenover The Daily Mail. "Ik heb er vertrouwen in dat ik het tij kan keren, maar ik realiseer me dat we onszelf momenteel in een slechte positie bevinden. Ik neem mijn verantwoordelijkheid, maar ik zie dit ook als een uitdaging. We moeten bij elkaar blijven en samen zullen we vechten om betere resultaten te halen."

Capital One Cup
Manchester United
0 - 3
Newcastle United
Is de positie van Erik ten Hag bij Manchester United nog houdbaar?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
12
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties