Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'

Laatste update:

Arsenal wilde eigenlijk in de zomer ook al een spits aantrekken en richtte toen de pijlen op Brentford-spits Ivan Toney, zo schrijft de Engelse krant. De Engelsman werd toen echter getaxeerd op een transferwaarde van honderd miljoen pond.

Dat was de Noord-Londenaren veel te gortig en sindsdien is de aanvalsleider ver teruggezakt op het prioriteitenlijstje. Inmiddels zijn Isak en Brobbey de twee overgebleven topkandidaten voor de nummer 9-positie.

Isak geniet momenteel de voorkeur, zo meldt the Independent, maar binnen Arsenal heerst de verwachting dat de handtekening van de centrumspits een moeilijke opgave wordt. Newcastle United zal zich niet bepaald gewillig opstellen tegenover een verkoop.

Mikel Arteta wil zijn selectie snel op orde hebben en is daarom niet van plan lang te wachten op de komst van Isak. Als het aantrekken van de Zweed te moeilijk blijkt, is Brobbey naar verluidt 'de meest waarschijnlijke' optie.

De derde naam die op de lijst staat is die van Viktor Gyökeres, die een ongekend productief seizoen meemaakt bij de Portugese kampioen Sporting Portugal.

Jorrel Hato


Ondertussen blijft men in Londen ook geïnteresseerd in de diensten van Jorrel Hato. De achttienjarige centrumverdediger is als linksbenige verdediger een interessant transferdoelwit voor Arteta.

Diant Ramaj


The Evening Standard berichtte eerder deze maand bovendien over de vermeende interesse van the Gunners in Ajax-doelman Diant Ramaj. De Duitse doelman zou als back-up moeten fungeren voor David Raya. Aaron Ramsdale, de huidige nummer twee, gaat het Emirates Stadium in de zomer hoogstwaarschijnlijk verlaten.

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
24
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
2
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
79

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties