Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag kondigt na winst aankoop aan: 'We hebben er twee nodig'

Laatste update:

Ten Hag riep de eigenaren van United, de Amerikaanse Glazer-familie, na de benauwde overwinning op West Ham op om in januari in actie te komen en op zoek te gaan naar een nieuwe rechtsback. "Manchester United heeft twee goede backs nodig (op links- en rechtsback, red.), want er staan nog veel wedstrijden op het programma", zei Ten Hag tegenover Sky Sports.

Waar Tyrell Malacia en Luke Shaw met elkaar op de linksbackpositie concurreren, is Dalot de onbetwiste rechtsback onder Ten Hag. De Portugees international miste dit seizoen nog geen duel van United en kwam hierdoor al tot zeventien officiële duels in het shirt van the Mancunians. Met 1434 speelminuten hoeft hij alleen voorrang te verlenen aan Bruno Fernandes en David de Gea. Vooral het optreden van Dalot tegen the Hammers kon Ten Hag bekoren. "Ik ben echt blij met de ontwikkeling van Diogo. Ik denk dat zijn verdedigende positionering van wedstrijd tot wedstrijd verbetert."

Wan-Bissaka moest dit seizoen eigenlijk de concurrentie met Dalot aangaan, echter kwam de rechtsback dit seizoen mede door blessureleed nog niet verder dan een invalbeurt van vijf minuten tegen Liverpool (2-1 winst) in augustus. Volgens transfermarktexpert Romano wordt een vertrek van Wan-Bissaka in januari niet uitgesloten. In dat geval ziet United in Frimpong een potentiële versterking. De jeugdinternational van het Nederlands elftal blinkt momenteel uit bij Bayer Leverkusen, waar hij in zeventien duels al goed was voor zeven goals en twee assists.

Guardiola was eerder deze week nog lovend over de prestaties van Ten Hag bij United. De manager van Manchester City zei te verwachten dat the Red Devils 'terug zullen keren in de top van de Premier League, waar ze weer een rol van betekenis gaan spelen'. Ten Hag liet na afloop van het duel met West Ham weten deze uitspraken wat te voorbarig te vinden. "Kijk maar naar de tweede helft. Maar de mentaliteit die we hebben is geweldig, en we hebben de kwaliteit om doelpunten te maken. Als we zo door blijven gaan dan gaan we de goede kant op."

Premier League
Manchester United
1 - 0
West Ham United

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties