Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag ondanks goede start kritisch op wederom trefzekere Antony

Laatste update:

Ten Hag denkt dat Antony een stuk belangrijker kan worden voor United. "We moeten meer van hem verwachten. Hij heeft uitdagingen nodig, daarom is hij naar de Premier League gekomen. Die uitdagingen vindt hij hier. Hij wil met de beste spelers op het veld staan, hij wil de grootste druk ervaren tegen de beste spelers. Daar wordt hij zelf ook beter van." Antony maakte afgelopen zondag de belangrijke gelijkmaker tijdens de 1-2 uitzege van United op Everton.

Ten Hag is grotendeels tevreden over de start van Antony in Manchester. "In de eerste weken heeft hij doelpunten gemaakt en goede dingen laten zien, maar ik zag ook veel ruimte voor verbetering in zijn spel. Ik was blij om te zien dat hij tot scoren kwam nadat hij vanachter de verdediging kwam. Dat moet hij vaker doen, hij moet goed omgaan met zijn ruimtes", aldus de Nederlandse manager.

"Hij heeft een goede dribbel, maar hij moet meer variëren in zijn spel", concludeert Ten Hag, die vindt dat Antony vaker buitenom moet gaan. "Daar moeten we aan werken en dat hebben we in Amsterdam ook al gedaan. Hij kan ook voorzetten geven met zijn rechterbeen. Hij is een jonge speler die we moeten ontwikkelen, maar dat moet hij zelf ook doen."

Premier League
Everton
1 - 2
Manchester United

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties