Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ESPN blijft vertwijfeld achter na blunder: 'Wat is er met hem gebeurd?'

Laatste update:

Sangaré probeerde Jordan Teze te bereiken in de achterhoede. De pass werd onderschept door Pep Biel, die vervolgens Armando Obispo uitkapte en Kopenhagen weer op voorsprong schoot. Het moment wordt na de wedstrijd uitgemeten door de analisten. "Sangaré, ik weet niet wat daarmee gebeurd is na de Afrika Cup", zei Kees Kwakman, die ook opmerkte dat de Ivoriaan uitstekend speelde in de eerste seizoenshelft. "Je zag dat hij stappen maakte en zich verbeterde in de mindere aspecten van zijn spel. Het fysieke en het vermogen om een bal af te pakken had hij natuurlijk al."

Sangaré schutterde anderhalve week geleden al tegen Go Ahead Eagles in de beker (1-2 zege). Hij verloor de bal knullig op het middenveld en Joël Drommel ging vervolgens in de fout door de hoge voorzet van Ragnar Oratmangoen niet uit de lucht te plukken; Iñigo Córdoba profiteerde met een kopbal en zette Go Ahead op voorsprong. "Tegen Sparta Rotterdam deed hij het, tegen sc Heerenveen was hij slordig, tegen Heracles Almelo afgelopen weekend ook weer.", somde Kwakman op. "Hij is echt niet goed teruggekomen. Ik weet niet of het zelfoverschatting is of gewoon een slechte fase, maar hij ziet er de laatste weken niet goed uit."

Kenneth Perez concludeerde dat Sangaré 'te veel hooi op zijn vork' neemt. "Hij is goed in een paar dingen, maar dat zijn niet de dingen die hij nu aan het doen is. Hij denkt nu ook comfortabel aan de bal te zijn en het spel te kunnen maken, maar je kunt beter gewoon blijven bij wat je echt goed kan." Pierre van Hooijdonk vreest dat PSV niet over spelers beschikt die Sangaré tot de orde willen roepen. "Wie zou dat tegen Sangaré zeggen?", reageerde hij op het betoog van Perez. "In het hedendaagse voetbal zegt eigenlijk alleen de trainersstaf iets tegen de spelers", antwoordde Perez daarop. "Onderling worden amper dingen gezegd als: geef de bal gewoon aan iemand die wel kan voetballen. Dat komt allemaal van de trainersstaf. Ik zie veel wedstrijden, soms ook in stadions, en ik zie spelers bijna nooit boos op elkaar worden of elkaar coachen."

Volgens Kwakman ligt er een taak voor aanvoerder Cody Gakpo. "Ga maar na wie het bij PSV tegen hem zou moeten zeggen. Götze is volgens mij heel rustig en introvert. Het zou bij Gakpo vandaan moeten komen." Perez denkt dat het gebrek aan een hiërarchie in spelersgroepen negatieve consequenties kan hebben. "Je hebt tegenwoordig een heel vlakke hiërarchie. Ze plaatsen hartjes en duimpjes op Instagram, iedereen is heel blij met elkaar. Dan is het misschien moeilijker, ook omdat je ongeveer dezelfde leeftijd hebt, om elkaar de waarheid te vertellen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
11
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties