Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Akpom noemt naam van ideale trainer voor Ajax: 'Maar hij lijkt me niet haalbaar'

Laatste update:

Dat zegt de 28-jarige spits in gesprek met supportersmagazine Ajax Life. Akpom schetste in eerste instantie enkel het profiel van zijn ideale trainer voor Ajax. "Ik zou graag een jonge trainer met frisse ideeën zien."

"Een trainer die de bal wil hebben, die de waarden begrijpt van Ajax en een duidelijke structuur en filosofie heeft", aldus Akpom, die op aandringen alsnog een naam noemt. "Xabi Alonso zou perfect zijn, maar hij lijkt me niet haalbaar."

De 42-jarige Xabi Alonso legde met Bayer Leverkusen dit seizoen beslag op de Bundesliga, terwijl die Werkself ook nog kans maakt op het winnen van de DFB-Pokal en Europa League. Ondanks interesse van Bayern München en Liverpool besloot hij onlangs om aan te blijven als trainer van Bayer Leverkusen.

Daarmee is hij dus inderdaad onhaalbaar voor Ajax, dat volgens ESPN druk bezig is met Potter. Die berichtgeving werd dinsdagavond bevestigd door Voetbal International en diverse Engelse media.

Potter heeft het eerste salarisvoorstel van Ajax afgewezen, zo berichtte journalist Johan Inan van het Algemeen Dagblad donderdagmiddag. Toch lijkt het erop dat de Amsterdammers hem een nieuwe aanbieding gaan doen, zeker nu Alex Kroes terugkeert in de functie van technisch directeur. Kroes en Potter kennen elkaar inmiddels langere tijd en onderhouden een goede relatie.

Indien het rondkomt met Potter krijgt de Engelsman in Amsterdam mogelijk te maken met zijn landgenoot Akpom, die nog tot medio 2028 vastligt in de Johan Cruijff ArenA. Ondanks een lastig debuutseizoen zegt de fysiek sterke aanvalsleider gelukkig te zijn bij Ajax. "Iedereen in de wereld kent Ajax en weet waar het voor staat. Om daar onderdeel van uit te maken, is geweldig. Zelfs nu het minder goed gaat." Middenvelder Jordan Henderson bezit net als Akpom en Potter de Engelse nationaliteit, evenals jeugdkeepers Charlie en Tommy Setford.Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
8
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties