Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Euforische Peeters slaat assistent knock-out: 'Hij was even van de wereld'

Laatste update:

Gent had tijdens het duel met Lokeren een strafschoppenserie nodig om als winnaar te worden aangewezen, maar bekerde uiteindelijk wel verder. Peeters, voormalig spits van onder meer Roda JC Kerkrade en Vitesse, sprong met zijn armen wijd van de bank toen de beslissende penalty benut werd. Ferrara werd daarbij hard geraakt door de hoofdtrainer.

"Ik raakte Manu net onder zijn neus. Hij was even weg van de wereld", vertelt de geschrokken oefenmeester aan het Het Laatste Nieuws. "Ik raakte in paniek, maar toen onze clubdokter erbij kwam, was Manu weer bij bewustzijn. Gelukkig maar." De blijdschap van Peeters was overigens wel te verklaren: voor de opvolger van de ontslagen Trond Sollied betekende het in zijn vijfde wedstrijd als coach van de club uit Gent zijn eerste overwinning.

Cup
AA Gent
0 - 0
Lokeren
Denk je dat Bob Peeters snel zijn tweede zege boekt met AA Gent?

Meer nieuws

Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
4
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
30
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
6
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
10
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties