Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everton-keeper beleeft horroravond: overvallers met kapmessen slaan toe

Laatste update:

Olsen zat zaterdagavond op de bank met zijn vrouw, make-up artiest Mia Lindren, en hun zoon en dochter van vijf en twee jaar oud, toen het noodlot toesloeg. Een onbekend aantal inbrekers drong met bivakmutsen het huis van de sluitpost binnen en bedreigde de familie met machetes, grote kapmessen. Uit angst voor de gezondheid van zijn familie overhandigde de Zweeds international vervolgens enkele dure sieraden, waarna de overvallers de villa verlieten.

"Dit was niet alleen een inbraak, het was de ergste vorm van woninginbraak. Een bende gewapend met machetes die je vrouw en kinderen bedreigen", liet een bron van de familie weten tegenover The Sun. "Robin was doodsbang. Hij maakte zich geen zorgen over de diefstal van materiële dingen. Het was met name bang voor de gezondheid van zijn gezin. Het heeft een enorme impact gehad op zijn familie. Ze zijn er diep door getraumatiseerd." De familie zou de woning inmiddels hebben verlaten en Everton heeft voor extra beveliging gezorgd voor de doelman en zijn gezin. Volgens Engelse media bieden meerdere Premier League-clubs hun spelers extra beveiliging uit angst voor soortgelijke overvallen.

De overval volgde enkele weken nadat ook Everton-manager Carlo Ancelotti het slachtoffer werd van een woninginbraak. De trainer, die op het moment van de overval niet thuis was, werd een kluis afhandig gemaakt. Ancelotti's dochter was op het moment van de overval wel thuis en wist de inbrekers te storen bij hun weg door de woning. De politie van Greater Manchester, waar de overvallen plaatsvonden, neemt de zaak hoog op en kijkt of er een verband is tussen beide plunderingen.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
70
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties