Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Exodus Liverpool neemt serieuze vormen aan: Klopp én vier 'key people' weg

Laatste update:

Liverpool dropte vrijdag een bom in voetballand door het naderende vertrek van Klopp aan te kondigen. De Duitse succestrainer heeft geen energie meer om een topclub te leiden en neemt voor minimaal een jaar tijd een sabbatical.

In hetzelfde statement onthulde Liverpool ook het afscheid van Lijnders, Krawietz en Matos. Over Lijnders werd toegevoegd dat hij ambieerde het na dit seizoen op eigen kracht te willen proberen als hoofdtrainer.

Voor het vertrek van Schmadtke wendt Liverpool een apart persbericht aan. De sportief directeur werd eind mei middels een bijzondere constructie, die hem slechts voor drie maanden aan de club verbond, binnengehaald.

Schmadtke tekende in principe tot 1 september, maar mocht bij wederzijds behagen langer aanblijven. Dat gebeurde, al komt het nu ruim voor Klopps afscheid alsnog tot een breuk.

Liverpool kwam op voorspraak van Klopp bij Schmadtke terecht. De keuzeheer kende Schmadtke nog uit zijn tijd in de Bundesliga, 'waar je elkaar weleens tegenkomt'. Schmadtkes zaakwaarnemer Marc Kosicke droeg zijn cliënt voor aan Klopp, toen Julian Ward net was vertrokken als sportief directeur. Kosicke omschreef Schmadtke als een 'oudere, ervaren manager voor de transferperiode'.

Onder Schmadtke trok Liverpool onder andere Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai en Ryan Gravenberch aan. Kersvers Ajacied Jordan Henderson bewandelde juist de omgekeerde weg. Het blijft gissen of Schmadtke nog een laatste kunstje gaat verrichten deze maand. Onder meer Takefusa Kubo (Real Sociedad) en Joshua Kimmich (Bayern München) zouden op het lijstje staan in Merseyside.

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
8
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
71
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
58
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties