Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Extra optie voor Koeman? 'Als ik word opgeroepen, kan ik erover nadenken'

Laatste update:

"Als ik nog word opgeroepen, kan ik erover nadenken", vertelt Van Aanholt tegen het Eindhovens Dagblad. "We staan met PSV nu voor mooie dingen, met ook Champions League-voetbal. Dat is na een EK of WK toch de belangrijkste reeks wedstrijden waarin je kunt spelen. Met PSV nog een keer deze stap maken, is voor mij een droom. De laatste keer Champions League was voor mij in 2010, kun je nagaan."

Van Aanholt wist zich middels de Johan Cruijff Schaal al te verzekeren van minimaal één prijs dit seizoen, maar is duidelijk uit op meer. "De trainer heeft ons zo fit gemaakt dat we ons systeem kunnen spelen, maar het kan en moet nog beter", is de linksback kritisch. "Als dat lukt en we de focus kunnen houden op elke wedstrijd? Ja, ik wil weleens met die schaal in handen staan."

Dat Van Aanholt Bosz al kende van zijn tijd bij Vitesse, ziet hij als een voordeel. "In het begin heeft hij me wel gewoon even in team twee gezet. Mijn statistieken waren op de training een beetje laag en hij ging kijken hoe dat kwam. Daarna heb ik hard gewerkt om alles uit mezelf te halen en ben ik tot mijn blessure niet meer uit het team geweest. Nu ben ik weer helemaal fit en ook niet van plan om mijn plek nog af te staan."

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
0
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
14
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties