Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabelachtige lob Van Rooij hoogtepunt spectaculaire bekerzege NEC

Laatste update:

De supporters van NEC toonden een een spandoek met de tekst 'Beterschap Bas'. De NEC-spelers betraden het veld met een speciaal shirt met daarop de afbeelding van Dost. Achterop de shirts was de tekst 'Sterkte Bas' geprint en het nummer 12.

De bezoekers in De Goffert gingen in de twaalfde minuut massaal staan om te applaudisseren voor Dost, die zondag tegen AZ in elkaar zakte en op het veld werd gereanimeerd. Uit onderzoek blijkt dat de spits een ontstoken hartspier heeft, waardoor Dost heeft besloten voorlopig afstand te nemen van het voetbal.

De bekerontmoeting kende een heerlijke start en het was Roda JC dat via een rake kopbal van Sami Ouaissa de leiding nam in minuut 7: 0-1. NEC rechtte, gesteund door de fans, de rug en poetste de achterstand al snel weg. Aanvalsleider Rober González kopte raak uit een afgemeten voorzet van collega-aanvaller Elayis Tavsan. Na het applaus voor Dost nam NEC de leiding: Magnus Mattsson tekende halverwege de enerverende eerste helft voor 2-1.

Van Rooij zorgde kort daarop voor het huzarenstukje van de bekeravond in Nijmegen. De rechtsback krulde de bal vanaf de rechterflank richting het doel. Het leek op een voorzet, maar de bal vloog over Hamers het doel in: 3-1. Van Rooij kon het nauwelijks geloven en sloeg de handen voor de ogen.

De eerste helft eindigde echter in mineur voor NEC, dat het stugge Roda JC langszij zag komen door treffers van Ouaissa (37ste minuut) en Matisse Didden (42ste minuut). Laatstgenoemde tekende voor zijn eerste doelpunt namens de Limburgers.

Na rust golfde het spel op en neer in De Goffert. Roda JC kreeg via Ouaissa en de ingevallen Lennerd Daneels kansen om opnieuw aan de leiding te komen, maar de 3-4 bleef uit. Het was juist NEC dat op voorsprong kwam. González schoot tien minuten voor tijd zijn tweede van de avond binnen, tot enorme vreugde van de thuisfans. Invaller Mees Hoedemakers tilde de stand kort na zijn entree zelfs naar 5-3. Een klap die Roda JC in de slotminuten niet meer te boven kwam.

KNVB Beker
NEC
5 - 3
Roda JC Kerkrade

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties