Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fabrizio Romano: Ajax, PSV én AZ azen op mandekker uit Eredivisie-kelder

Laatste update:

Mbuyamba is pas bezig aan zijn eerste seizoen op het hoogste niveau. De 21-jarige Limburger kende daarvoor een opvallend carrièreverloop. In het seizoen 2018/19 debuteerde Mbuyamba al voor MVV Maastricht, op de leeftijd van zestien jaar. Na elf duels besloot Barcelona hem voor 310.000 euro naar Catalonië halen. Mbuyamba kon daar niet opboksen tegen de concurrentie en stapte al naar een jaar over naar Chelsea. Ook in Londen sneeuwde hij echter onder.

Volendam zag zijn kans schoon en haalde Mbuyamba begin deze jaargang terug naar Nederland. Daar veroverde de mandekker direct een basisplaats onder trainer Wim Jonk. Ondanks het vele aantal tegendoelpunten van Volendam (66; alleen Excelsior doet het slechter) zien veel clubs potentie in Mbuyamba. Hoeveel hij moet kosten is niet bekend, maar Transfermarkt taxeert hem ieder geval op een marktwaarde van 1,3 miljoen euro.

Daarmee is de Nederlands jeugdinternational de op een na waardevolste speler van Volendam, na Carel Eiting (2,5 miljoen euro). Mocht hij besluiten te blijven, lijkt hij zich op te mogen maken voor nog een seizoen Eredivisie-voetbal. Met zijn vierde en vijfde doelpunt van het seizoen kopte Mbuyamba Volendam zaterdag eigenhandig richting een 2-1 zege op Sparta Rotterdam. De teller staat voor Mbuyamba tot nog toe op 28 duels in Volendamse dienst.

Meer nieuws

Miskoop van Sven Mislintat heel hard op weg naar de uitgang bij Ajax
0
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
1
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties