Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Familie van tweevoudig international sprak Perez aan: 'Helemaal over hun toeren'

Laatste update:

Perez laat zich als analist door niets beïnvloeden. "Ik heb geen dubbele agenda en ben onafhankelijk. Andere mensen zullen hard zeggen. Je ziet online soms van alles voorbijkomen. Het belangrijkste voor mij is dat ik geen rol speel. Ik zou nooit iets zeggen om stoer te doen of lekker kritisch te zijn."

De Deen kreeg in zijn geboorteland behoorlijk wat kritiek na uitlatingen over de jonge Ajax-verdediger Anton Gaaei, zo ook van bondscoach Kasper Hjulmand. Perez merkt dat men in Nederland minder geschokt reageert op uitspraken van analisten. "Je zou misschien denken dat spelers weleens aan de bel trekken als ik heel kritisch ben, maar dat gebeurt echt zelden."

Toch noemt Perez een moment dat hem altijd zal bijblijven. In de tijd dat Brenet bij PSV speelde was de analist geen fan van de vleugelverdediger. Na aanhoudende kritiek op de rechtspoot werd de Deen zelfs aangesproken door zijn familie.

"Ik kwam een keer twee zussen van Brenet tegen", herinnert Perez zich. "Die waren helemaal over hun toeren. Ik vind het ook wel aandoenlijk dat je opkomt voor je familie, maar het was wel een beetje ongemakkelijk in zo'n grote winkel."

Perez weet nog goed hoe hij met die situatie is omgegaan. "Ik liet ze een beetje uitrazen en toen heb ik uitgelegd waarom ik hem niet zo heel goed vond. En waarom ik dacht dat hij niet de absolute top zou halen. Toen waren ze een beetje gekalmeerd en was het wel oké." Brenet werd met PSV driemaal landskampioen alvorens hij in 2018 voor 3,5 miljoen euro naar TSG Hoffenheim vertrok.

Inmiddels is de Limburgse rechtsback een gewaardeerde speler in de Eredivisie. De 29-jarige Brenet speelt al sinds januari 2022 voor Twente, waar hij komende zomer uit zijn contract loopt. In 74 wedstrijden namens de Tukkers was Brenet goed voor 14 doelpunten en 9 assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo'n 3,5 miljoen euro.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
26
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties