Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Barcelona krijgt in strijd om topdoelwit concurrentie uit Premier League'

Laatste update:

De journalist van de Duitse tak van Sky Sport weet daarnaast te melden dat de oefenmeester van zaakwaarnemer is gewisseld. Flick wordt vanaf heden gerepresenteerd door Pini Zahavi, die ook onder meer de belangen van Barcelona-aanvaller Robert Lewandowski behartigd.

"Flick wil gebruik maken van het netwerk en de ervaring van Zahavi", zo schrijft Plettenberg op X. "Hij is klaar om te beginnen aan een nieuw project."

Flick wordt al geruime tijd gelinkt aan een dienstverband bij Barcelona. Xavi, de huidige trainer in het Camp Nou, maakte onlangs bekend aan het einde van het huidige seizoen te vertrekken als hoofdtrainer, waardoor Joan Laporta op zoek moet een vervanger.

De voorkeur van de Spaanse voorzitter gaat naar verluidt uit naar Flick. De trainer zelf is zich bewust van de interesse van Barça en volgens Duitse berichtgeving heeft hij wel oren naar een overstap naar Barcelona. Volgens Sport Bild is Flick zelfs begonnen met het nemen van lessen om de Spaanse taal machtig te worden.

Verschillende Spaanse media spreken over meerdere kandidaten voor de vacante trainerspositie. Waar Laporta graag Flick ziet komen, hoopt sportief directeur Deco op het aanstellen van Sérgio Conceição.

Laatstgenoemde is de huidige trainer van FC Porto. Conceição staat sinds 2017 aan het roer bij de Portugese topclub, waarmee hij onder meer drie landstitels en evenveel nationale bekers won.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties