Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen bewandelt ongebruikelijke weg tegen schorsing Isak Määttä

Laatste update:

Groningen heeft bij de KNVB schriftelijk protest aangetekend. Normaal gesproken is dat niet mogelijk bij twee gele kaarten, maar de Trots van het Noorden is van mening dat dit een andere situatie is. "We vinden dit een dusdanig merkwaardige beslissing dat we onze stem willen laten horen", geeft algemeen directeur Wouter Gudde aan. "Door deze onjuiste beslissing dreigen we nu twee keer gedupeerd te worden. De eerste keer omdat we tegen Feyenoord het duel moesten uitspelen met tien man, de tweede keer omdat we Isak zoals het nu staat niet mogen opstellen tegen AZ. Dat is in onze ogen compleet onredelijk."

Na afloop wilde Kooij niet voor de camera's van ESPN verschijnen. Presentator Jan Joost van Gangelen liet in De Eretribune weten dat Kooij tot zijn beslissing kwam vanwege 'bewust onsportief gedrag'. "Maar in de regels omtrent onsportief gedrag staat niets over dat je de bal niet tegen een tegenstander aan mag schieten terwijl hij nog binnen de lijnen is en het spel niet onderbroken is door een fluitsignaal van de scheidsrechter."

Ook Määttä zelf vindt dat hij geen rode kaart verdiende. "De eerste gele kaart, daar was ik het al niet mee eens", liet de verdediger weten tegenover RTV Noord. "Het was de eerste keer dat ik teruggefloten werd. De tweede kaart was helemaal bizar. De bal was nog in het veld. Het was een fifty-fifty duel met Alireza Jahanbakhsh, ik probeer de bal weg te schieten. Ik raakte hem in zijn maag, iets wat ik uiteraard niet expres deed."

Eredivisie
Feyenoord
1 - 0
FC Groningen

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
6
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties