Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen-fans zijn klaar met Fledderus en noemen liefst zes tekortkomingen

Laatste update:

"Hierbij ontvangt u deze brief met bijgevoegd het stuk dat we vandaag als Supportersvereniging FC Groningen geplaatst hebben", valt er te lezen. "Dit vanwege de uitermate zorgwekkende situatie waarin onze club zich bevindt. Wij zien ook geen verbetering als er niet twee à drie echt goede versterkingen bijkomen. Vorige week hebben we onze zorgen kenbaar gemaakt aan Wouter Gudde. We willen ons echter ook tot jullie richten. Over het functioneren van Wouter Gudde zijn wij zeer tevreden. Hij heeft de club financieel goed op de rit gekregen, waardoor we stappen kunnen maken en bovendien ondersteunen we zijn toekomstvisie op de club. Ook de samenwerking op supportersgebied verloopt uitstekend."

Op technisch vlak is de supportersvereniging echter een stuk minder te spreken. "Zonder jullie kwaliteiten in twijfel te trekken vragen we ons wel af of dit op voetbaltechnisch gebied ook zo is? Er is geen RvC-lid die uit het werkveld betaald voetbal komt. Is de spelersmarkt bij jullie in beeld? Hoe het werken met spelersmakelaars gaat? Wat gangbaar is in de voetbalwereld? Connecties en netwerk op voetbaltechnisch gebied? Ideeën over de samenstelling van een selectie? Bij ons rijst dan ook de vraag hoe jullie het technische beleid van de club toetsen? Of daar als klankbord dienen? Want in onze ogen gaat het namelijk niet goed en dat is slechts licht uitgedrukt. We hebben slechts drie wedstrijden gewonnen van de laatste 22. We staan een punt boven de degradatiestreep. Degradatie zal al het goede werk van Gudde tenietdoen." Inmiddels is Groningen de hekkensluiter in de Eredivisie.

De supportersvereniging somt liefst zes punten op waarin Fledderus in hun ogen tekortkomt: het matige aankoopbeleid, de stand op de ranglijst, onrust bij de medewerkers, onrust in de spelersgroep, ontevreden vertrokken spelers en de onhandige media-optredens. Daarop wordt een tweeledig verzoek gedaan aan de RvC. "1. Schakel alle kanalen en netwerken in om mee te kijken welke versterkingen aangetrokken moeten en kunnen worden. Dit moet heel snel, de transferperiode is zo voorbij en we hebben dubbele weken. Laat Fledderus het niet alleen doen. 2. Evalueer na de transferdeadline het functioneren van de td, zoals wij dat op afstand doen. Misschien zien wij het verkeerd, jullie zitten er dichter bovenop. Vraag desnoods onafhankelijk advies van mensen uit de voetbalwereld." Nadat de brief opgesteld werd versterkte de club zich onder meer met Matej Chalus, die tijdens zijn debuut een kapitale blunder maakte.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties