Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Groningen strikt Eredivisie-bekende en recordbreker van Sunderland

Laatste update:

El Messaoudi is bekend met de Eredivisie: hij kwam vorig seizoen op huurbasis in actie voor Fortuna Sittard en was goed voor vijf doelpunten en evenveel assists. In Mechelen was zijn perspectief desondanks beperkt. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus vertelt dat Groningen voor het middenveld nog op zoek was voor een speler die 'voor extra balans zorgt'; aanvallende middenvelders had men al genoeg, zo insinueert hij.

"Hij heeft afgelopen seizoen bij Fortuna Sittard laten zien over veel voetballend vermogen te beschikken, daarnaast kan hij zowel controlerend spelen op het middenveld als belangrijk zijn in het meepikken van doelpunten en assists", aldus Fledderus. "Ahmed beschikt over prima fysieke voorwaarden en geeft ons daarmee extra body en lengte."

Asoro, een aanvaller die als buitenspeler en als spits uit de voeten kan, omt over uit de Championship. De twintigjarige Zweed speelde tussen 2016 en 2018 voor Sunderland en stapte daarna over naar Swansea. Op 21 augustus 2016 speelde hij zijn enige Premier League-duel voor Sunderland. Met zijn 17 jaar en 117 dagen werd hij de jongste speler ooit die the Black Cats vertegenwoordigde op het hoogste niveau.

"Joel is enorm snel en heeft diepte in zijn spel", beschrijft Fledderus de huurling. "Hij staat bekend als een groot talent in Zweden en heeft op heel jonge leeftijd al de overstap gemaakt naar Engeland, waar hij het eerst bij Sunderland uitstekend heeft gedaan. Bij Swansea kwam hij afgelopen seizoen tot de nodige wedstrijden, maar richting dit seizoen kwam hij niet echt in de plannen van de manager voor."

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
13
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties