Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente gaat nog altijd voor Eiting: 'Maar we hebben financiële beperkingen'

Laatste update:

"Wij zijn het moreel verplicht richting Carel om te kijken naar een oplossing", vertelt Bruggink tegenover het regionale medium. "Wij hebben nooit het contract van hem bij Volendam gezien, maar we hebben iets gehoord. Niet van direct betrokkenen trouwens. Nu alles naar buiten is gekomen, kennen we de afspraken. We gaan kijken of we nog wat kunnen doen, maar we hebben wel onze financiële beperkingen." Vanwege de financiële beperkingen is het nog maar de vraag of Eiting voor de transferdeadline daadwerkelijk de overstap maakt naar De Grolsch Veste. Volendam schat de waarde van Eiting in op zeker 2,5 miljoen euro, wat Twente mogelijk te gortig is.

Mogelijk dus een hard gelag voor Eiting, die tijdens de arbitragezaak nogmaals liet weten dolgraag voor de club uit Enschede te spelen. "Ik heb de keuze gemaakt voor FC Twente. Niet alleen om financiële redenen, maar ook omdat ze Europees voetbal spelen. En vanwege het team dat er staat. Waardoor ik het vertrouwen heb om het zowel in de competitie als in Europa goed te doen." Naast Eiting is Twente ook geïnteresseerd in Mitchell van Bergen, maar de onderhandelingen met Stade de Reims liggen momenteel stil. "Alles heeft met geld te maken", zegt Bruggink daarover. "Wij zien ook de aantallen en dat het piept en kraakt, zoals Joseph Oosting dat terecht zegt."

Brenet
Twente is is Istanbul voor het Conference League-duel met Fenerbahçe van donderdag. Eerder op de woensdag kwam al naar buiten dat Youri Regeer en Joshua Brenet wegens blessures twijfelgevallen waren voor het duel met de Turkse grootmacht. Van Brenet is nu duidelijk geworden dat hij in ieder geval niet meedoet. "Rond Joshua spelen wat privédingen, die op dit moment actueel zijn", zegt Bruggink over de rechtervleugelverdediger. "Hij heeft ook nog eens last van een blessure en dan moet je de afweging maken: neem je hem mee of niet. Wij vonden het beter om hem in Nederland te houden." Of Twente ook na de transferdeadline nog de beschikking heeft over Brenet, is nog de vraag. Bruggink laat weten nog altijd serieus rekening te houden met een vertrek van de verdediger.

Europa Conference League
Fenerbahçe
5 - 1
FC Twente
Zie jij Carel Eiting deze zomer naar FC Twente verkassen?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
4
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties