Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente heeft verdediger met verleden in Nederland op haar na binnen

Laatste update:

Wat Twente voor de multi-inzetbare verdediger moet betalen is onbekend. Transfermarkt schat de waarde van de Belg in op 900.000 euro, terwijl Van Hoorenbeeck nog een contract heeft in België tot medio 2026. In het huidige seizoen kwam de 24-jarige mandekker voornamelijk in actie als linksback. Zo speelde hij 45 minuten op die positie in de na strafschoppen verloren Super Cup-wedstrijd tegen Royal Antwerp (1-1).

Het is niet voor het eerst dat Van Hoorenbeeck in Nederland gaat voetballen. In het seizoen 2020/21 werd de verdediger verhuurd aan Helmond Sport, waar hij uitgroeide tot een vaste kracht. In die jaargang kwam Van Hoorenbeeck tot 39 wedstrijden voor de Kattenmeppers, waarin hij 3 keer trefzeker was en 2 assists gaf.

Twente is al langere tijd op zoek naar een linksbenige verdediger. Eerder deze zomer verloor de nummer vijf van het afgelopen Eredivisie-seizoen Julio Pleguezuelo aan het Engelse Plymouth Argyle. Daarnaast is vaste linksback Gijs Smal momenteel geblesseerd en de Tukkers hebben momenteel geen directe vervanger voor hem klaarstaan. In de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen (1-4 winst op Almere City) startte daarom rechtsback Joshua Brenet aan de linkerkant.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
12
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties