Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente rekent af met Riga FC en wacht mogelijk confrontatie met Dusan Tadic

Laatste update:

Trainer Joseph Oosting voerde één wijziging door ten opzichte van het gewonnen heenduel. Michel Vlap kampte met een liesblessure en dus mocht Youri Regeer zijn basisdebuut maken voor Twente. Ook Sem Steijn kon door een blessure nog niet vanaf de aftrap meedoen. Manfred Ugalde startte in de spits, wat betekende dat Ricky van Wolfswinkel wederom vanaf de linkervleugel begon. Aan de rechterkant was er weer een basisplaats ingeruimd voor Rots.

In het eerste kwartier van de wedstrijd had Twente het lastig met de ploeg uit de Letse hoofdstad. Dat leidde zelfs tot een goede mogelijkheid voor Riga, maar doelman Lars Unnerstall bracht redding. Daarna kwamen de Tukkers beter in de wedstrijd, en de eerste goede mogelijkheid kwam op naam van Regeer. De middenvelder probeerde de bal af te leggen, maar vond geen teamgenoot. Beide ploegen kregen in het restant van de eerste helft nog kansen, maar gescoord werd er niet.

In het tweede bedrijf werd de ban dan toch gebroken. Na iets minder dan een uur spelen was het Rots die aanlegde vanaf de rand van het strafschopgebied en prachtig binnenschoot in de verre hoek: 0-1. Het doelpunt was voor Riga-trainer Tomislav Stipic reden genoeg om in te grijpen, daar hij luttele minuten later vier wissels doorvoerde. De frisse spelers wisten echter het verschil ook niet te maken voor Riga, daar Twente vlak voor tijd de voorsprong verdubbelde via de ingevallen Besselink: 0-2.

In de blessuretijd werd het zelfs nog 0-3, nadat de eveneens ingevallen Ünüvar door Ugalde oog in oog met de keeper van Riga werd gezet. Ünüvar bleef rustig en schoof binnen: 0-3. In de volgende ronde neemt Twente het op tegen NK Maribor of Fenerbahçe, die later donderdagavond spelen. In het heenduel won de Turkse ploeg met 3-1, mede door een rake strafschop van Tadic.

-

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
10
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties