Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen snapt lofzang Slot op Feyenoord niet: 'Alleen tegen Ajax geweldig'

Laatste update:

"Het is een bekroning op een seizoen waarin we heel moeilijk te verslaan zijn geweest. En ook gedurende de tweede helft van het seizoen zijn we ons blijven ontwikkelen. Met als gevolg dat we de hele tweede seizoenshelft niet verloren hebben", zo concludeerde Slot na de 1-0 zege op NEC in de finale van de TOTO KNVB Beker.

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’ | Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Driessen hoort de woorden van Slot met verbazing aan. "Die ontwikkeling heb ik echt niet gezien. Er was één geweldige wedstrijd, dat was tegen Ajax. Maar dat was Ajax A2 volgens mij. Dat was bijna een juniorenelftal van Ajax. Maar voor de rest heb ik Feyenoord echt geen ontwikkeling zien doormaken."

"Er is wel één speler die de boel op sleeptouw neemt, dat is Quinten Timber", is Driessen complimenteus richting de middenvelder van Feyenoord. Maar Arne Slot moet niet zeggen dat het elftal zich goed heeft ontwikkeld, want dat is niet zo."

"Feyenoord heeft te weinig een ontwikkeling doorgemaakt", herhaalt Driessen nog maar eens. "Een paar spelers wel individueel. Maar zo'n Minteh gaat weer terug naar Newcastle United, en ik moet nog maar zien of hij het redt in Engeland."

Slot


Driessen verwacht dat ook Slot, die er goed opstaat bij Liverpool, vertrekt bij Feyenoord. "Wat heeft hij daar nog te zoeken. Hij is kampioen geworden en heeft de TOTO KNVB Beker gewonnen. Hij heeft drie keer een elftal opgebouwd en de Champions League gaat hij nooit winnen."

"Want waar je ook eindigt, je valt niet meer terug naar de Europa League of Conference League", verwijst de chef voetbal van De Telegraaf naar de nieuwe opzet van de Champions League. "Dat heb je dit jaar wel. Dan kom je van de Champions League in de Europa League. Dan kun je die nog winnen. Maar dat is er volgend jaar niet meer bij. Dan is het na de eerste ronde gebeurd."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
50
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties